КОНКУРС У ЕПС: ТРАЖЕ ИНЖЕЊЕРЕ, ГРАЂЕВИНЦЕ, ГЕОДЕТЕ, ТЕХНОЛОГЕ, ИНФОРМАТИЧАРЕ, ПРАВНИКЕ

Електропривреда Србије је објавила конкурс за пријем 163 високообразованих стручњака различитих струка који ће бити запослени широм Србије, а в.д. директора Милорад Грчић је рекао да је то у складу са оним што ММФ саветује ЕПС-у, а то је да се што више подигне проценат високообразованих радника.

Конкурс је отворен за инжењере машинске, електро, рударске, грађевинске, геодетске, геолошке и технолошке струке, информатичаре, правнике, економисте и психологе.

,,Желимо да подмладимо кадар у ЕПС -у, а истовремено да попунимо места на којима су стручни људи у претходних неколико година отишли у пензију“, рекао је Грчић Танјугу.

Подсетио је да је ЕПС у претходних неколико година напустило скоро 3.000 људи и да је највећи део њих остварио право на пензију.

Грчић каже да је за 2017. годину ММФ задао да проценат наплате буде 95 одсто, а да је он био 98,5 одсто. Радни однос се заснива на одређено време до две године, а послови су понуђени на локацијама широм Србије.

Највише радних места отворено је у општини Лазаревац, укупно 51, а следи Костолац са 38 места.

На конкурсу се тражи и 25 стручњака у Београду, 18 у Обреновцу, по пет у Сурдулици и Неготину, по четири у Новој Вароши и Кладову, три у Пироту, по два у Чачку, Малом Зворнику и Бајиној Башти.

По једна позиција отворена је у Крагујевцу, Краљеву, Нишу и Новом Саду. Конкурс је отворен до 19. септембра.

Танјуг

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/konkurs-u-eps-traze-inzenjere-gradjevince-geodete-tehnologe-informaticare-pravnike/