КОНКУРС ЗА 22. ПРОЛЕЋНИ ЛИКОВНИ САЛОН У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

Галерија Центра за културу „Масука“ у Великој Плани расписала је конкурс за “22. Пролећни ликовни салон”. Kонкурс је отворен од 20. фебруара до 05. марта 2021.
Уметник може да учествује са највише два рада (слика, графика, цртеж, скулптура…) не старија од две године. Формат радова није одређен.
Аутори уплаћују партиципацију за учешће на изложби у износу 400,оо динара.
Уплату са назнаком за “Пролећни ликовни салон 2021” извршити на текући рачун Центра за културу “Масука” број 840-945668-83. Партиципација се не враћа.
Аутори шаљу електронским путем по две фотографије својих радова (резолуција 300дпи), биографију и потврду о уплати партиципације на е-маил: пролецнисалонвп@гмаил.цом.
У пријави ОБАВЕЗНО навести ТАЧНУ АДРЕСУ на коју се рад враћа и KОНТАKТ ТЕЛЕФОН!
Радови на папиру не морају бити опремљени ако не прелазе димензије 100×70 цм. Аутори сносе трошкове слања/враћања радова.
Организатор се обавезује да медијски промовише изложбу, организује отварање, одштампа каталог који сви учесници добијају при враћању радова. Организатор не прихвата одговорност евентуалних оштетећења при транспорту радова. Организатор задржава оргиналну амбалажу у коју пакује и враћа радове након изложбе аутрорима на наведену адресу а најкасније до 15. 05. 2021. године.
Отварање изложбе планирано је за 18. март 2021. у 19 сати, а у случају оправданих околности овај датум се може изменити.
Изложба ће бити селектована и жирирана.
Након селекције аутори ће бити обавештени о резултатима на достављену е-маил адресу. Изабрани аутори морају доставити радове најкасније до 15. марта 2021.
На Пролећном ликовном салону додељује се једна награда стручног жирија, а добитник ће бити проглашен на отварању изложбе.
Награда је самостална изложба у Галерији Центра за културу „Масука“ – Велика Плана у 2022. години (Галерија обезбеђује каталог, најаву, организацију отварања изложбе, и смештај за аутора).
Радове треба послати на адресу: Галерија Центра за културу „Масука“ – Велика Плана, Kосовска 17, 11320 Велика Плана (са назнаком: „За Пролећни салон 2021.“). Више информација могуће је добити на телефоне 061/256 58 58 и 066/150 374 (Мирослав Јовановић) или на е-маил: artmisko@gmail.com.
Галерија Центра за културу “Масука” – Велика Плана Мирослав

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/konkurs-za-22-prolecni-likovni-salon-u-velikoj-plani/