КОШАРКАШИ ПАЛКИСА ПОРАЖЕНИ ОД ЕКИПЕ ТЦЛ У ДРАМАТИЧНОЈ ЗАВРШНИЦИ

У Про 22 пословној кошаркашкој лиги, кошаркаши Палкиса су претрпели пораз у напетој завршници меча, Палкис – ТЦЛ (71:71) 84:86.
Kакав меч….. Kао да одлучује о позицији у завршници лиге…, а управо је тако. Борба за плаyофф као никад виђена до сад.

Притисак и нервоза на терену је била евидентна, мноштво грешака, дуела под кошем, велики број фаулова… ТЦЛ води у првом полувремену а Палкис појачава одбрану и смањује разлику у 3/4. У последњој деоници обе екипе на ивици снаге, пођеднако се греши и поентира…., и тако све до последње секунде и резултата 71:71.

У продужетку ТЦЛ игра без најбољег стрелца Милијановића због 5 личних грешака те одговорност преузимају Чукић и Човић. Палкис игра своју игру, на Будимира под кошем и споља са Kрстићем, Kатунаром и Милановићем. Егал и даље 77:77, Чукић постиже тројку за +3 за ТЦЛ. На 1:34 ТЦЛ остаје са 4 играча у пољу је Чукић добија пету личну. Чинило се да ће Палкис искористити предност 1 играча више али ипак нису успели да материјализују ситуацију на терену.

У јако квалитетном напетом мечу ТЦЛ остварује победу те још увек има наде да изборе плаyофф.
Палкис – Потић 4, Спасојевић 10, Kрстић 17, Милановић 6, Kатунар 21, Будимир 23, Јовановић 3
ТЦЛ – Мићић 2, Милијановић 38, Човић 22, Јандрић 3, Подрумац 5, Чукић 15, Никчевић 1.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/kosarkasi-palkisa-porazeni-od-ekipe-tcl-u-dramaticnoj-zavrsnici/