КРИСТИЈАН ЈОВАНОВИЋ, МЛАДИ БОКСЕР ГОШЕ ОСВОЈИО БРОНЗАНУ МЕДАЉУ У ЈАГОДИНИ

 

Боксер Гоше, Кристијан Јовановић је на Појединачном првенству Србије у Јагодини освојио бронзану медаљу.

Кристијан је у полуфиналном мечу за младе боксере, поражен од Бојана Тимотијевића из БК Цемент Беочин, одлуком судија 2:1.

Према речима тренера БК Гоша,  Ненада Димитријевића, Кристијан је пружио сјајну партију и одлично је боксовао, међутим судије су донеле такву одлуку и остаје нам жал за финалом.

Вечерас нам остаје да навијамо за Душана Јањића који ће се у финалу састати са Сашом Суљићем уз директан тв пренос од 19 часова на Спорт клубу 3.

Првенство се одржава у организацији Боксерског савеза Србије, под покровитељаством Телекома Србије и Скупштине града Јагодина.

Учествује 130 боксера из 61 клуба Србије. Домаћин, град Јагодина и Клуб „Палмини тигрови“, за вечерашње финале припремају спектакл. Организатор је на финале најавио долазак легендарних српских боксера: Драгомира Вујковића, Мирка Пузовића, Слободана Качара, Миливоја Лабудовића, Братислава Ристића…

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/kristijan-jovanovic-mladi-bokser-gose-osvojio-bronzanu-medalju-u-jagodini/