Početna » КРЊЕВАЦ ЗАТВОРЕН ЗБОГ ПРЕТЊИ ОЧУХУ ДА ЋЕ ГА ЗАКЛАТИ

КРЊЕВАЦ ЗАТВОРЕН ЗБОГ ПРЕТЊИ ОЧУХУ ДА ЋЕ ГА ЗАКЛАТИ

По налогу дежурног заменика ОЈТ-а Велика Плана од стране полицијских службеника ПС Велика Плана дана 23.12.2022. године донето је решење о задржавању осумњиченог М.Н. Из Крњева (рођ. 1978. године) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Насиље у породици из чл. 194 став 2 у вези са ставом 1 Кривичног законика.

Према наводима кривичне пријаве осумњичени је дана 23.12.2022. године у породичној кући у Крњеву оштећеном свом очуху прислонио кухински нож у пределу врата и при томе оштећеном упутио претње да ће га заклати.

Осумњичени због свог здравственог стања није могао да се изјасни на саслушању пред поступајућим тужиоцем након чега је по предлогу тужилаштва судија за претходни поступак Основног суда у Великој Плани одредила притвор уз истовремено смештање у Специјалну затворску болницу у Београду ради медицинског вештачења.

У даљем току поступка тужилаштво ће након саслушања осумњиченог предузети друге радње потребне за утврђивање чињеничног стања и доношења одлуке.

ОЈТ Велика Плана

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept