(ВИДЕО) КУД АБРАШЕВИЋ НАСТУПАО НА ИЗБОРУ ЗА „МИС ТУРИЗМА 2017“

У препуном АЗЗАРО Клубу „Језеро“ на Ади Циганлији 26. октобра, у организацији “Удружења модних делатности Србија“, на трећем по реду избору за Мисс туризма Србије титулу најлепше понела је Сара Милетић из Београда. Она ће у јануару путовати у Малезију, на избор за „Miss Tourism World 2017/18“ године.

Прва пратиља је Милица Милетић из Београда, друга пратиља је Невена Гавриловић из Зрењанина, Мисс фотогеничности је Стефана Вулевић из Прибоја, Мисс шарма ове године је Тамара Kораћ из Kраљева, а на основу гласова на сајту победница је Јована Миноски из Панчева.

Овогодишње такмичење „Мисс Тоурисм Wорлд Сербиа 2017″ одржано је под слоганом „Лепота долази из Србије“, што су финалисткиње и потврдиле. Циљ манифестације је промоција туристичких потенцијала наше земље, али и лепоте, културе, образовања, као и многобројних брендова Србије.

На манифестацији су наступили и чланови КУД Абрашевић из Смедеревске Паланке који су се представили публици својим кореографијама, које можете погледати у прилогу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/kud-abrasevic-nastupao-na-izboru-za-mis-turizma-2017/