КУРИОЗИТЕТ НА ФУДБАЛСКОЈ УТАКМИЦИ У ВЕЛИКОМ ОРАШЈУ-СУДИЈА ДАО ЦРВЕНИ КАРТОН СВОМ ПОМОЋНИКУ

Kако преноси Спортски журнал, случај за Риплија десио се у Великом Орашју, на утакмици Друге кадетске лиге између Младог борца и Рудара из Стамнице. Победили су гости са 2:1. Међутим, главни актери приче су главни судија Предраг Kоторчевић из Велике Плане и његови помоћници Марко Милутиновић и Данијел Милутиновић из Смедеревске Паланке. Делегат је био Бојан Хаџић из Лозовика.

Све је ишло нормално до 72. минута (резултат је тада износио 1:0). Тада је судија Kоторчевић пришао помоћнику Данијелу Милутиновићу и показао му црвени картон! Он је после краће расправе са арбитром, напустио терен. Међутим исто је, у знак солидарности урадио и његов презимењак, нису у родбинској вези, Марко Милутиновић. Он је, наводно, делегату Хаџићу рекао да су разлози за црвени картон – личне природе. Kоторчевић је до краја судио сам.

Наравно, несвакидашњи случај није остао без епилога. Одлуком окружног савеза, сва тројица неће моћи да суде следећа четири месеца.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/kuriozitet-na-fudbalskoj-utakmici-u-velikom-orasju-sudija-dao-crveni-karton-svom-pomocniku/