Početna » ЛАКШЕ ДО КРЕДИТА УЗ ПОМОЋ ЈОШ ЈЕДНЕ ОСОБЕ; Банка ће имати више поверења, а ви ћете се додатно осигурати

ЛАКШЕ ДО КРЕДИТА УЗ ПОМОЋ ЈОШ ЈЕДНЕ ОСОБЕ; Банка ће имати више поверења, а ви ћете се додатно осигурати

Да бисте лакше отплатили стамбени кредит или кредит за рефинансирање, можете га подићи са још једном особом, па на тај начин заједно враћате дуг.

од Паланка данас
0 Коментар

Особа са којом делите отплату банкарског кредита назива се садужник. Можда овај назив нисте баш често чули до сада, али је ово, заправо, врло честа ситуација када је у питању подизање кредита.Вероватно најчешћи пример подизања кредита са једним садужником јесте када један брачни пар подигне стамбени кредит и онда га заједно отплаћују. У тим ситуацијама супружници упаре своја месечна примања и заједно пред банком гарантују да ће до краја исплатити кредит који су подигли.

У суштини, сам процес аплицирања и одобрења кредита је у овим ситуацијама мало комплекснији него када кредит подиже само једна особа, али – нема потребе за бригом, није реч о неком сувише компликованом процесу. Суштина је да две особе овде деле право подизања кредита и обавезу отплате кредита. То је за неке једини начин да уопште буду кредитно способни и да им банке одобре позајмицу. Са друге стране, ово је на неки начин и логичан избор: уколико сте партнери и већ делите неке трошкове, логично је да ћете и заједнички учествовати и у куповини некретнине.

Уколико сматрате да ћете лакше отплатити кредит ако имате садужника, онда се распитајте код банака да ли оваква опција постоји и за неку другу врсту позајмице, поред већ поменутих стамбених кредита.

КурирPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept