Početna » ЛАЖНА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА с именом патријарха Павла! СПЦ упозорава: Књиге и други артикли који се продају, не само да немају никакву вредност, него ДОНОСЕ ВЕЛИКУ ДУХОВНУ ШТЕТУ

ЛАЖНА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА с именом патријарха Павла! СПЦ упозорава: Књиге и други артикли који се продају, не само да немају никакву вредност, него ДОНОСЕ ВЕЛИКУ ДУХОВНУ ШТЕТУ

Информативна служба Српске Православне Цркве (СПЦ) упозорава грађане да СПЦ нема никакве везе са интернет страницом Патријарх Павле - Онлајн продавница (patrijarhpavle.rs), нити са повезаним Инстаграм налогом и да је у питању злоупотреба превараната ради стицања незаконите материјалне добити.

од Паланка данас
0 Коментар

 

Упозоравамо верни народ да Српска Православна Црква нема никакве везе са интернет страницом Патријарх Павле – Онлајн продавница (patrijarhpavle.rs), нити са повезаним инстаграм налогом. Књиге и други артикли који се преко те странице продају, са становишта учења Православне Цркве, не само да немају никакву вредност, него доносе велику духовну штету, наводи се у саопштењу СПЦ.
Додају да је тужна чињеница да су појединци спремни да злоупотребљавају име патријарха Павла и часни пост, да би на преваран начин стекли материјалну корист.

Подсећамо, патријарх је пре више од три године отворио свој званични налог на Инстаграму.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept