Početna » ЛЕПА ВЕСТ: ВАНТЕЛЕСНА ОПЛОДЊА И ОПЕРАЦИЈА КАТАРАКТЕ и у приватним болницама о трошку РФЗО

ЛЕПА ВЕСТ: ВАНТЕЛЕСНА ОПЛОДЊА И ОПЕРАЦИЈА КАТАРАКТЕ и у приватним болницама о трошку РФЗО

Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО) закључио је уговоре са приватним здравственим установама за пружање услуга вантелесне оплодње и операције катаракте за 2024. годину, саопштио је данас Фонд.

од Паланка данас
0 Коментар

Ове године вантелесна оплодња о трошку РФЗО може да се обави у 16 приватних клиника, што је једна више него претходне године, а операцију сенилне и пресенилне катаракте осигураници ове године могу да обаве у 28 приватних болница, међу којима су и две нове.Право на вантелесну оплодњу о трошку обавезног здравственог осигурања имају жене до 45 година и то неограничен број покушаја за прво дете, односно два стимулисана покушаја и три криоембриотрансфера за друго дете. Вантелесна оплодња на терет РФЗО омогућена је женама до 45 година и уз помоћ донираних репродуктивних ћелија, три стимулисана поступка и три криоембриотрансфера уз један увоз репродуктивног материјала.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept