ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ПОНОВО МЕЂУ НАЈБОЉИМА У СРБИЈИ

На Филолошколм факултету у Београду, 29. јануара 2021. године, одржано је званично проглашење  најбољих литерарних секција  основних и средњих школа у Републици Србији за школску 2019/20. годину. Ово престижно такмичење , организује Друштво за српски језик Републике Србије, Министарство просвете и технолошког развоја   и Задужбина песникиње Десанке  Максимовић. Литерарна секција Основне школе “ Олга Милошевић освојила је другу награду.

Ово је друго  учешће Литерарне секције „Насмејани анђели“ на оваквом такмичењу и поново велики успех, што указује на огроман  таленат, залагање и стални рад наших ученика, како у школи, тако и периоду наставе на даљину. Чланови   литерарне  секције, у претходној школској години,  освојили су  36 награда на такмичењима, која су, углавном, међународног   карактера..

Најуспешнији чланови  литерарне секције су: Лидија Аранђеловић, Нина Живковић, Срна Марковић, Николина Радојичић, Милица Михаиловић, Немања Спасић, Давид Станковић и Теодора Радојичић. За менторски рад са ученицима награђена је професорка Снежана Чаировић, која је седамнаест година  руководилац ове литерарне секције.

Честитамо ментору и свим члановима Литерарне секције „Насмејани анђели и надамо се да ће наставити да негују свој песнички таленат!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/literarna-sekcija-os-olga-milosevic-ponovo-medju-najboljima-u-srbiji/

1 comment

    • Palančanka on 07/02/2021 at 09:28

    Bravo,svaka čast!

Komentari su onemogućeni.