ЉУБИТЕЉИ ПРЕФЕРАНСА МОГУ ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА ЗИМСКУ ЛИГУ У ПАЛАНЦИ

Отворено првенство Смедеревске Паланке у преферансу-ЗИМСКА ЛИГА, у појединачној конкуренцији, одржаће се од 17. јануара до 14. фебруара 2019. године, у организацији преферанс клуба ЈАСЕНИЦА.

Право учешћа имају сви заинтересовани играчи, који прихвате обавезу одигравања свих, предвиђених, 5 кола, односно, због оправданог изостанка поступе по Правилнику предметног такмичења.

Игра се у облику лиге, која се састоји од 5 кола (сваког четвртка по једна партија), 300 була, 6 рефеа, са лимитираним временом од 3 сата у складу са правилима преферанс савеза Србије. Игра се четвртком у ресторану „КРАЉ“, са почетком у 17 часова.

Победник је такмичар са највише освојених поена, а награде за прва 3 освојена места су, искључиво, пехари и дипломе. Котизација за учешће није предвиђена, али је после последњег кола леп обичај да учесници својим средствима финансирају скромну закуску (500-600 РСД, али није обавеза).

Пријаву за учешће и ближе информације можете добити од Влајић Небојше, моб 064 135 17 90.
Прво коло се одржава у четвртак, 17. јануара у 17 часова у ресторану КРАЉ. Пожељно је да учесници дођу петнаестак минута раније, или пријаве кашњење, због пријаве, извлачења такмичарских бројева …

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ljubitelji-preferansa-mogu-da-se-prijave-za-zimsku-ligu-u-palanci/