ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ОБИШЛА ДЕВЕТОЧЛАНУ ПОРОДИЦУ МИЈАТОВИЋ ИЗ РАТАРА И УРУЧИЛА ИМ ШПОРЕТ (ВИДЕО)

mijatoviciТрочлана делегација локалне самоуправе на челу са председником Скупштине општине Паланка Владаном Вуковићем посетила је данас деветочлану породицу Мијатовић из Ратара, којом приликом су им уручили штедњак на чврсто гориво.

У породица Мијатовић, која броји седморо деце ни отац ни мајка немају посао а због тога што нису имали личне карте нису могли да остваре ни право на социјалну помоћ. 

Ово је наставак помоћи социјално угроженим лицима из наше општине која нису корисници других врста помоћи и нису на евиденцији Центра за социјални рад, а у складу са тренутним финансијским могућностима локалне самоуправе.

У делегацији, поред председника СО Вуковића, били су и Небојша Павловић, члан Општинског већа и Тамара Гајић из Народне канцеларије за помоћ социјално угроженим лицима.

Овом приликом најављена је и обнова рада Народне кухиње за социјално најуггроженије особе.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/lokalna-samouprava-obisla-devetoclanu-porodicu-mijatovic-iz-ratara-i-urucila-im-sporet-video/

1 comment

    • gradjanin on 23/11/2016 at 19:15

    Pomzite domaćinima u razvoju sela i gazdinstva a ne neradnicima, koji spavaju po ceo dan a imaju zemlju koja može da prehrani više porodica koju neće da obradjuju ni da rade. Samo traže pomoć i kolko članskih kartica političkih partija imaju?

Komentari su onemogućeni.