ЛОПОВИ УКРАЛИ СВА ЧЕТИРИ ТОЧКА СА АУДИЈА НА КОЛОНИЈИ

На друштвеним мрежама појавила се фотографија белог аудија караван са кога су непознати лопови у потпуности скинули сва четири точка. Крађа се догодила, према информацијама са ФБ, ноћас у Смедеревској Паланци на Колонији.

Крађа аутомобилских точкова или њихових делова уносан је бизнис за лопове, који најчешће не буду ухваћени у овом делу. При томе је материјална штета по власнике аутомобила велика. Kада се саберу цена гуме и фелне, као и постављање, трошак буде од неколико стотина до хиљаду и више евра у зависности од модела аутомобила.

Јавности је већ познато да се украдени делови најчешће продају по нижим ценама на бувљацима, али и путем интернета.

Овом приликом једино можемо помоћи власнику тако да објавимо фотографије точкова који су украдени, уколико има такву фотографију, како би неко ко их примети у продаји пријавио полицији или власнику.

Од власника смо добили и фотографију украдених точкова, па ако их неко примети може да обавести полицију.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/lopovi-ukrali-sva-cetiri-tocka-sa-audija-na-koloniji/

2 comments

    • mp on 29/11/2020 at 01:21

    Zna se ko krade i akumulatore i gume i drugo sto dodje pod ruku. Prosle godine sam u poslednjem momentu spasio akumulator usred bela dana.

    • Bios on 27/11/2020 at 19:07

    Taj što je ukrao ima da mu presedne kad tad ako ne njemu njegovoj će deci Gospod Bog sve vidi… OTETO je od uvek bilo PROKLETO kao i kradja auta….. Dodje ta kradja na naplatu od Gospođa Boga kad tad

Komentari su onemogućeni.