ЛУТОВАЦ РАСТЕРУЈЕ СТАРИ КАДАР-КЕНА ПОДНЕО ОСТАВКУ

Нови шеф Извршног одбора ДС, уместо Радослава Милојичића Кене који је пре неколико дана поднео оставку на ту фукцију, биће заменик градоначелника Шапца Душан Костадиновић, сазнају „Новости“. Костадиновић, који је био шеф изборног штаба Зорана Лутовца у кампањи за страначке изборе, требало би да буде изабран на следећој седници Главног одбора странке, која је планирана за недељу.

Милојичић је функцију напустио због сукоба са новим председником партије Лутовцем. Нови лидер спада у „ревизионистичку“ струју и сматра да би странка требало да се јасно огради од људи који су били у врху до 2012, док је Милојичић близак бившем партијском шефу и некадашњем министру одбране Драгану Шутановцу.

Осим комплетирања новог руководства, пред главним одбором ДС могло би да се расправља и о моделима сарадње са Драганом Ђиласом и његовим Савезом за Србију.

Неки потпредседници који, према нашим информацијама, предводи Александра Јерков, залажу се за то да се договор са Ђиласом постигне што пре, док Лутовац сматра да би процес требало успорити и да би демократе требало да буду оснивачи Савеза, а не да му се само прикључе.

 Бивши лидер ДС Драган Шутановац, према нашим изворима, неће преузимати ниједну страначку фукцију. Он планира да се, бар засад, повуче из политике и јавног живота. Лутовац му је, како сазнајемо, нудио место у Политичком савету ДС, али Шутановац то није прихватио.

Извор Новости

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/lutovac-rasteruje-stari-kadar-kena-podneo-ostavku/

3 comments

  • Nadezda on 17/06/2018 at 16:10

  Toliko je svih ovih godina „nabavio“-„osigurao“,sebe i svoje 7 koleno,da ce na Maldivima da konobarise …onako da se podseti?!
  Gde su mu jataci….mozgovi operacija?

  • Vidsk on 17/06/2018 at 06:16

  Daj Boze svakome po zasluzi pa i nemu!

  • Lale on 16/06/2018 at 11:34

  O ode nam Kenjavi.Da li mu se to smesi ponovo kecelja i „konobar dve kafe sa kiselom i raatlukom :)“ ili ce mozda najzad da popije neku krivicnu prijavu?Veseli dani su pred nama.

Komentari su onemogućeni.