МАГИЧНА ДОБРОДОШЛИЦА ЗА БУДУЋЕ ПРВАКЕ ОШ ХРШ

Права новогодишња магија дочекала је предшколце и њихове родитеље који су у петак 25. децембра дошли да се упознају са својом будућом школом, учитељима и наставницима. У сјаној празничној атмосфери прво их је дочекала и поздравила Слађана Масловарић, педагог наше школе.

Учитељице Саша Топлица, Бојана Поштић и Јелена Седларевић и њихови ученици, четвртаци, припремили су и извели занимљив новогодишњи програм. Малишани су уживали у игроказу, песмама и рецитацијама али су искористили и прилику да прикажу своје таленте изашавши пред публику. Одушевили су све присутне дивним рецитацијама.
Предшколци су нас изненадили својим знањем али и ми смо имали изненађење за њих – Деда Мраза који им је донео слатке поклоне и са којим су могли да се сликају и добију на поклон календар за предстојећу 2022. годину са својом фотографијом.
Директор школе, Мирослав Михајловић, повео је наше будуће прваке у весели обилазак школе. Учитељи и наставници су их дочекали и кроз игру им дочарали свет знања у који ће закорачити поласком у први разред. Другари из старијих разреда су им представили наставне предмете на практичан начин, кроз извођење експеримената, примену роботике, употребу разних наставних средстава, сликање…
Дружење је поприлично потрајало али су наши гости отишли раздрагани а домаћини поносни на своје садашње ученике који су својим будућим другарима показали да је ово школа у којој се подједнако негује и другарство и знање, подстиче радозналост, негује таленат и цени сарадња.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/magicna-dobrodoslica-za-buduce-prvake-os-hrs/