Početna » МАЛИ О ДОДАТНИМ ВАУЧЕРИМА ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: У суботу ће о томе бити обавештени сви грађани

МАЛИ О ДОДАТНИМ ВАУЧЕРИМА ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: У суботу ће о томе бити обавештени сви грађани

НА питање "Новости" о додатним ваучерима за грађане Србије, које је најавио председник Србије Александар Вучић, министар финансија Синиша Мали је истакао да се ради о сјајној вести.

 

– Да не покварим оно што је план за суботу, биће представљање програма који је везан за 2027, саставни део и животни сандард грађана Србије, са свим предлозима које ћемо да срповедемо. Међу њима су и ваучери.Не бих данас детаље, у суботу ће о томе бити обавештени сви грађани. Не само о тој помоћи, већ и свим осталима. Та презентација у суботу коју ће водити председник треба да да јасну слику о томе у ком смеру идемо под „кишобраном“ великог пројекта ЕКСПО. Сваки грађанин Србије треба да осети корист од тога у смислу инвестиција, инфраструктуру, али и животни стандард то јетсе поратс пензија и плата… Много тога још планирамо да урадимо за животни стандард грађана Србије и то нам је тема за велику презентацију за суботу – појаснио је Мали.

НовостиYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept