МАРАТОНАЦ ЖЕЉКО ЗЕКОВИЋ ЈУТРОС У ПЕТ САТИ ПОЧЕО ХУМАНИТАРНИ МАРАТОН „СВИМ СРЦЕМ ЗА ВЛАДУ“

Фото: Панчево мој крај

Маратонац Жељко Зељковић је јутрос у пет сати почео хуманитарну трку „Свим срцем за Владу“ и након 80 км трчања очекује се у центру Смедеревске Паланке између 13 и 14 часова, како преноси портал Панчево мој крај.

Зељковића су на старту испратили пријатељи и отац малог Владе а на себи носи дрес са именима оних који су откупили километре. Температура је јутрос била минус шест степени, али Зељковићу то не смета пошто је навикао да трчи у свим условима. Њега су првих стотинак метара испратили пријатељи а од Ковинског моста придружиће му се паланачка маратонка Сандра Тројановић. Како се буде приближио Паланци, прикључиће му се и наши орјентирци и атлетичари, као и сви други који желе да подрже ову акцију.

Зељковић је осмислио ову трку како би грађани својим донацијама и откупом километара помогли породици Ђорђевић да прикупе неопходни новац за прегледе и операције цисте на мозгу њиховог једанаестогодишњег Владимира. Потребно је прикупити око 40.000 евра за све трошкове. 

Уколико и Ви желите да помогнете да се потребни новац што пре обезбеди то можете учинити уплатом на жиро рачун Синише Ђорђевића број 340-32110017-94 код „Ерсте банке”, са назнаком “за лечење Владе”.

Адреса: Kеј Радоја Дакића 3/15, 26000 Панчево.

За уплате из иностранства активан је девизни рачун број: ибан: РС35340764316401299932 СИФ-код је ГИБАРС22.

Kонтакт:  djordjevicsinisa86@gmail.com.

Дечаков отац Синиша Ђорђевић захвалан је свима који су до сада учествовали у хуманитарној акцији.

О хуманитарним акцијама и здравственом стању Владе Ђорђевића можете се више информисати и на фејсбук страници „Подршка за Владу“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/maratonac-zeljko-zekovic-jutros-u-pet-sati-poceo-humanitarni-maraton-svim-srcem-za-vladu/