МАТИЈА ВИТИЋ ИЗ АЗАЊЕ ОДУШЕВИО ЖИРИ У ПИНКОВИМ ЗВЕЗДИЦАМА (ВИДЕО)

mateja-vitic2Након Јоване Старовлах, која је освојила публику својим гласом и наступом у Звездама гранда, из Азање нам стиже још једна звезда или прецизније звездица, Матија Витић. 

Матеја је у синоћњем наступу у Пинковим звездицама песмом Jeamsa Browna ”I feel good”, одушевио жири, који су изузетно позитивно прокоментарисали његов наступ и стајлинг.

Додатно одушевљење, четрнаестогодишњи азањац, је изазвао када је засвирао саксофон и од сваког члана жирија одсвирао по једну песму.

Иначе да подсетимо, Матија је на Музичком пролећу, које је организовала ОШ „Вук Караџић“ у Паланци у мају месецу ове године, освојио прву награду друге фестивалске вечери. Матеја је тада отпевао песму „Парног ваљка“ „Све још мирише на њу“ и такође изазвао буру одушевљења код публике и осталих такмичара.

Погледајте и послушајте Матеју у извођењу песме  „Све још мирише на њу“, и држите му палчеве у наставку такмичења.

 

Smed. Palanka – Mateja Vitic peva pesmu Parnog valjka „SVE JOS MIRISE NA NJU“ 12. 5. 2016 from ПАЛАНКА ДАНАС on Vimeo.кликните на линк и на каналу Паланка данас дугме FOLOW као би благовремено добијали обавештења о новим видео снимцима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/mateja-vitic-iz-azanje-odusevio-ziri-u-pinkovim-zvezdicama-video/