Početna » МАТУРАНТИ ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ: Затвара се још једно поглавље живота

МАТУРАНТИ ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ: Затвара се још једно поглавље живота

од Паланка данас
0 Коментар
445667891 433016066136921 8055102878627122412 N
Драги матуранти,
Данас почиње још један крај! Почетак и крај у истој реченици нису случајно. Крај је вашег школовања у Паланачкој гимназији, крај једног животног и образовног циклуса, али нови почетак је ту за све вас, као и за нас.

Данас ћете уз музику весело, a у исто време сетно и са понеком сузом напустити нашу школу, а већ сутра бити окупирани размишљањем око уписа на факултет. Корачајте храбро било какво тло да је, а живот ће вам често приређивати те опречне тренутке као на почетку овог текста. Ваше ће бити да одаберете, па бирајте мудро да ли је почетак или крај, бирајте чистог срца да ли треба плакати или се веселити над неком животном препреком. Узмите од сваког тренутка оно најлепше и трудите се да увек ви дате најбоље од себе. Пружите свој максимум на путу који је пред вама, а у неком кутку срца оставите вечну успомену на четворогодишњи период који смо делили. За вас су врата наше школе увек отворена и очекујемо вас са новим животним успесима, са новим победама и радостима које ћете поделити с нама. Поносни смо и захвални што смо вас имали у нашим учионицама, у нашим ходницима, канцеларијама, дневницима, записницима…Испуњавали сте сваки делић наше школе исписујући успомене, исписујући историју. Јубиларна 100. генерација Паланачке гимназије данас одлази за својом звездом, траже неке нове стазе за своје кораке ка циљу, а сви запослени у нашој школи им желе најсјајнији пут ка висинама које су одабрали.

Матуранти, срећно!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept