МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ ИЗ ПАЛАНАЧКОГ ДОМА ЗДРАВЉА ИДУ НА ИСПОМОЋ У КОВИД БОЛНИЦУ У БАТАЈНИЦУ

На захтев министарства здравља, на располагање Ковид болници „Батајница“, као испомоћ, Дом здравља Смедеревска Паланка је ставио 5 медицинских сестара – техничара.

Дом здравља Смед. Паланка је задужен да пошаље 5 техничара као испомоћ, ради пружања помоћи лежећим болесницима у ковид болници „Батајница“.

Дом здравља Смедеревска Паланка је кадровски већ доста уздрман, јер је више радника оболело од ковида, а неколико је у изолацији, док је у ковид амбуланти дома здравља ангажовано укупно 5 лекара са сестрама, те ће одлазак додатних 5 сестара додатно уздрмати редовно функционисање Дома здравља, али ситуација је таква каква јесте. Молимо запослене и пацијенте за разумевање.

Захваљујемо се нашим медицинским сестрама које су још једном показале професионалан однос према послу и велику пожртвованост.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/medicinske-sestre-iz-palanackog-doma-zdravlja-idu-na-ispomoc-u-kovid-bolnicu-u-batajnicu/

3 comments

  • Bi on 26/12/2020 at 21:28

  Podrška za divne žene u dečijem i školskom dispanzeru, kao i za najbolje sestre u ambulanti Kusadak!

  • N.N. on 25/12/2020 at 19:21

  Ma koja profesionalnost, molim vas. Ona starija sestra greši i zaokružuje pogrešne dijagnoze, ako je ne ispravite, ostaće tako.

   • Neko iz masee on 25/12/2020 at 20:57

   Uradi ti bolje.

Komentari su onemogućeni.