Početna » МЕЂУ НАЈБОЉИМ РАДОВИМА У СРБИЈИ И ДВА РАДА УЧИТЕЉА И НАСТАВНИКА ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

МЕЂУ НАЈБОЉИМ РАДОВИМА У СРБИЈИ И ДВА РАДА УЧИТЕЉА И НАСТАВНИКА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар

У сваком успеху наших наставника налази се минијатурни портрет ОШ Олга Милошевић.

Да ли гледајући у тај портрет они почињу да личе на њега, или и сами перманентно досликавају ово уметничко дело, не можемо бити сигурни. Вероватно обоје.

У тој игри уметника и његовог дела ми стварамо примере добре праксе које већ традиционално препознаје жири Савеза учитеља Републике Србије. Ове године, тај жири је одлучио да два рада наших наставника буду изабрана.

Рад учитеља Душана Грашића и наставника Стефана Антонијевића, „Увек ка врху“ је изабран за презентовање на овогодишњем XXXVI Сабору учитеља Србије док ће рад „Друштвене мреже образовању теже“, наставнице Катарине Башчаревић, учитељице Тање Јовичић и учитеља Душана Грашића бити део еЗборника ,,Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава”.

Честитамо им на још једном успеху и сигурни смо да ће својим излагањем, на најбољи начин представити нашу школу и наш град.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept