МЕТАЛ-ПРОДУКТ ИЗ ПАЛАНКЕ ДОБИТНИК НАГРАДЕ НА САЈМУ ГРАЂЕВИНАРСТВА

У суботу 21. априла проглашењем најуспешнијих излагача затворен је 44. Међународни сајам грађевинарства.  Предузеће Метал-продукт д.о.о. из Смедеревске Паланке, добитник је главне награде у категорији Грађевинска механизација за линију за профилисање лима, тип: UD, CD, W-60/220P.

Лауреате је једногласно изабрао стручни жири, који је поред председника – доцента др Будимира Судимца, чинило још ћетири експерта – проф. др Весна Радојевић, дипломирани инжењер Игор Вјештица, доцент др Предраг Петронијевић и доцент др Небојша Гњатовић.

Сајам грађевинарства је највећи и најзначајнији догађај у грађевинској индустрији у овом делу Европе. Има значајну улогу у афирмацији грађевинске струке. Место је окупљања експерата из области грађевинарства, архитектуре и пројектовања, извођача радова и произвођача грађевинских машина и материјала. На Београдском сајму представља се комплетно српско, али и светско грађевинарство.

Фото БГ сајам

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/metal-produkt-iz-palanke-dobitnik-nagrade-na-sajmu-gradjevinarstva/