ДАНАС БЕЗ ДНЕВНИХ РЕСТРИКЦИЈА-ЗБОГ ПУЦАЊА ЦЕВИ ХАВАРИЈСКА ИСКЉУЧЕЊА

cev-novaУ ЈКП Водовод је завршен штрајк радника, који је отпочео 5. септембра, међутим проблеми са водоснабдевањем се настављају. За данас, 3. новембар нису најављене дневне рестрикције, међутим проблем са јучерашњим пуцањем цеви је довео до тога да становници виших делова Паланке, улица Златиборска и Микуља, немају воду од јуче. Такође и становници Карађорђевог насеља су били без воде јуче а тако ће бити и данас док буду трајали радови на поправци овог квара.

Јучерашње пуцање цеви, испред моста код рампе у МЗ Стара чаршија (независно од оне рупе која стоји ограђена и ископана већ дуже време и која ће се радити у сарадњи са Железницом Србије), је великог обима и очекује се да се током дана санира и овај квар.

   Док буду трајали радови делови Паланке ће бити без воде а ноћне рестрикције ће трајати од 22.00-5.00 часова или нешто краће.

Према последњој информацији коју смо добили око 10 часова, квар би требало да буде саниран до 12 часова и град ће тада добити воду.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/mikulja-i-naselje-bez-vode-ostali-delovi-palanke-bez-dnevnih-restrikcija/