МИНИСТАР ВУЛИН ПОСЕТИО ПОЛИЦИЈСКУ УПРАВУ У СМЕДЕРЕВУ

Министар унутрашњих послова Александар Вулин обишао је данас Полицијску управу у Смедереву, где је са начелником и руководиоцима Полицијске управе разговарао о унапређењу материјално-техничких капацитета, с посебним акцентом на јачању рада полицијских службеника на Дунаву.

Министар је истакао да ће у наредном периоду значајна средства бити уложена у набавку опреме која је од значаја за ефикасно спречавање кривичних дела кријумчарења робе која се дешавају на Дунаву, што је посебан изазов у раду ове управе.

„Полиција ће осигурати безбедну пловидбу Дунавом, али и свим нашим рекама. Уложићемо максималне напоре и посвећено радити на сузбијању свих криминалних активности, шверца нафте, акцизне робе, али и свих осталих кривичних дела“, истакао је министар Вулин.

У наредном периоду, како је истакао, радиће се и на попуњавању и подмлађивању полицијског кадра у Полицијској управи Смедерево.

Министар Вулин, на почетку посете Полицијској управи у Смедереву, положио је цвеће на спомен-обележје погинулим припадницима полиције.

Фото видео МУП С рбије

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ministar-vulin-posetio-policijsku-upravu-u-smederevu/