Početna » МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ САОПШТИЛО: Подстицаји и за домаћинства у процесу регистрације

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ САОПШТИЛО: Подстицаји и за домаћинства у процесу регистрације

МИНИСТАРСТВО пољопривреде, шумарства и водопривреде саопштило је данас да пољопривредни произвођачи могу да поднесу захтеве за остваривање права на подстицаје путем платформе еПодстицаји и за газдинства која су у процесу регистрације.

од Паланка данас
0 Коментар

Ова могућност је обезбеђена да би се изашло у сусрет корисницима који су поднели захтев за регистрацију новог пољопривредног газдинства, а нису добили Решење о упису у Регистар пољопривредних газдинстава. Обрада поменутих захтева уследиће након што пољопривредна газдинства буду уписана у електронски Регистар.Сви заинтересовани пољопривредни произвођачи могу поднети захтев за подстицаје на порталу еПодстицаји.

У саопштењу се наглашава да је потребно да се на парцелама које се налазе у пољопривредним газдинствима која су у поступку регистрације налази биљна култура и да ће само тако уписане парцеле и пре завршетка регистрације пољопривредног газдинства бити видљиве на платформи еПодстицаји и корисници ће имати могућност да поднесу захтев за подстицаје у биљној производњи.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept