МИСТЕРИОЗНЕ ТОРБИЦЕ ПУНЕ КЕША ПРОНАЂЕНЕ НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ (ФОТО)

У ноћи између 30.3.2021. и 31.3.2021. у Смедеревској Паланци појавиле су се торбице пуне „кеша“ које су у привукле пажњу великог броја пролазника. Пронађено је укупно шест оваквих торбица пуних новчаница од по 1000 дин. и велики број грађана нам се јавио поводом овог несвакидашњег догађаја.

Након новинарске истраге, успели смо да сазнамо о чему се заправо ради и отркијемо зашто се ове торбице налазе у нашем граду.
Како откривамо, „Торбице пуне кеша“ су заправо део маркетиншке кампање новооснованог Скејтбординг Клуба „Враголан“ из Смедеревске Паланке и најављују прво скејтбординг такмичења које је икада организовано у нашем граду. Флајери који испрва изгледају као праве новчанице од 1000дин. заправо садрже инфомације о догађају:
Такмичење под називом „КЕШ из ТОРБИЦЕ“ ће бити одржано код Фонтане, у недељу 4.4.2021. са почетком у 13:00 часова.
Како сазнајемо са званичног инстаграм налога @vragolan.rs , млади организатори су припремили наградни фонд од 10.000дин. и више од педесет робних награда за такмичаре. Као генерални спонзор, догађај подржава „Општина Смедеревска Паланка“ и велики број мањих спонзора и партнера (или „ортака“, како их називају организатори). Поред тога, догађај подржава и највећа скејбординг продавница „Кобазз“ из Београда.
Догађаји попут овог шаљу веома снажну поруку да, без обзира на недостатак услова и тмурну средину, млади успевају да „прескоче“ препреке и спроведу у дело креативне иницијативе.
Више информација о самом догађају можете пронаћи на званичном инстаграм налогу  @vragolan.rs

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/misteriozne-torbice-pune-kesa-pronadjene-na-vise-lokacija-u-smederevskoj-palanci-foto/