Početna » МЛАДЕНОВЧАНИН ОЖЕНИО АФРИКАНКУ АЛИ МЛАДУ ЈОШ НИЈЕ УСПЕО ДА ДОВЕДЕ У СРБИЈУ

МЛАДЕНОВЧАНИН ОЖЕНИО АФРИКАНКУ АЛИ МЛАДУ ЈОШ НИЈЕ УСПЕО ДА ДОВЕДЕ У СРБИЈУ

Бојан из Младеновца се пре 2 недеље оженио, али МЛАДУ НЕ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ KУЋИ: После 2 године љубави и 5.000 евра, његова жена МОРА ДА СПАВА KОД ДРУГАРИЦА – ево зашто.

од Паланка данас
0 Коментар


Бојан Станковић (36) из Младеновца пре две недеље рекао је “Да” девојци свог живота. Од тад се, међутим, нису видели, а питање је и да ли ће се видети. Не само то, његова супруга више не може да спава код своје куће, а до његове не може да дође. Преостаје јој само да спава на каучу код неудатих другарица и рођака.Проблем је, наравно, у бирократији. Бојан је, наиме, своју супругу Ефрозину Умутони Тујизере (26) упознао путем интернета. Ефрозина је из Руанде, а две године су она и Бојан у свакодневном контакту. Бојан је иначе по занимању камионџија, а дуге вожње и напорне путеве прекраћивала му је љубав која се рађала између њих.Она је иницирала то свакодневно дописивање. Мало по мало, ускоро смо били стално у контакту. Она ме је будила за смене, пратила моје путеве и бринула за мене – каже Бојан

Пролазили су дани, па недеље а онда је негде у петом месецу свакодневног дописивања Бојан пожелео да је доведе у Србију. Послао јој је паре за визу али испречила се бирократија. Виза јој је одбијена уз изговор да ће Ефрозина покушати да мигрира. Покушали су поново и опет су одбијени. У међувремену, наставили су свакодневни контакт, решени да се некако споје.Покушавали смо на све стране. Нажалост, ја немам никакву везу, све што покушавамо покушали смо легалним путем, а мени је речено да без везе и корупције тешко да ћу моћи да јој обезбедим визу – каже нам Бојан.

Од женидбе ипак није одустао. Пре две недеље, сео је у авион и запутио се код Ефрозине где су једно другом рекли “да”.Венчање сам ја финансирао. Наравно, не жалим ни динара, напротив – каже нам Бојан који је укупно на све покушаје да доведе своју девојку у Србију, као и на само венчање, потрошио око 5.000 евра.

Међутим, у Србију, где планирају да живе, вратио се сам…Традиција је у Руанди да девојка која се удала мора да иде из куће. Међутим, Ефрозинина ситуација је специфична. Њене три сестре, као и мајка, увиђају ту специфичност и биле би спремне да сачекају да млада добије визу.Отац јој је доста специфичан и традиционалиста. Не допушта могућност да настави да живи код куће – објашњава нам Бојан.
То значи да Ефрозина откад се удала није ноћила код куће, осим у данима када отац оде до села па се она кришом врати у своју девојачку собу.

Остале ноћи проводи код тетке, неудатих другарица и рођака. Посао нема, па јој новац једном недељно шаље новац како би имала за своје потребе.Не одустајемо од аплицирања за визу. Она тренутно управо опет скупља папире и све док не дође у Србију нећемо одустати, јер се надамо да ће коначно државне службе увидети бесмисленост тога да венчани пар држе у другим државама. Ја, нажалост, везе и контакте да све убрзам немам, па нам остаје само да се надамо да ће се неко из амбасаде смиловати и пустити Ефрозину да коначно дође у Србију – закључује Бојан. Дотле, приморани су да брак, као и везу, одржавају преко интернета.

ИЗВОР:ЖЕНА.БЛИЦPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept