Početna » МУП УПАЛИО АЛАРМЕ, СТИЖЕ ВЕЛИКО НЕВРЕМЕ Апел грађанима да буду опрезни, упозорени Сремска Митровица, Београд и Крагујевац, Мачвански и Колубарски округ!

МУП УПАЛИО АЛАРМЕ, СТИЖЕ ВЕЛИКО НЕВРЕМЕ Апел грађанима да буду опрезни, упозорени Сремска Митровица, Београд и Крагујевац, Мачвански и Колубарски округ!

Према најавама Републичког хидрометеоролошког завода за вечерас, ноћас и сутра територију Републике Србије очекују грмљавинске непогоде са градом, олујним ветром и великом количином падавина за веома кратко време.

Припадници Министарства унутрашњих послова, Сектора за ванредне ситуације, у складу са најавама Републичког хидрометеоролошког завода, упутили су упозорење градским и општинским штабовима за ванредне ситуације за хитно предузимање оперативних и превентивних мера.Припадници Сектора за ванредне ситуације, водећи се најавама Републичког хидрометеоролошког завода, хитно су обавестили Мачвански и Колубарски округ да проследе упозорење градским и општинским штабовима, као и да ватрогасци-спасиоци врше обилазак становништва са акцентом на потенцијално критичне тачке.

Такође, обавештени су и упозорени Београд, Сремска Митровица и Крагујевац, док су сви људски и материјално-технички ресурси стављени на располагање, у циљу спасавања људских живота и материјалних добара.

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да буду опрезни и да прате најаве и инструкције Републичког хидрометеоролошког завода и осталих надлежних органа.

 

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept