МУТА НИКОЛИЋ У БОЛНИЦИ, ПОЗИТИВАН НА КОРОНУ

Листа имена из света спорта заражених вирусом корона дужа је из дана у дан…

На њој се нашао и кошаркашки тренер Мирослав Мута Николић, сигурно један од најпознатијих Паланчанина у свету спорта, који је примљен на болничко лечење.

„Све је то нормално“, рекао је Николић и додао:

„Добро се осећам… Пазио сам се, али ето, десило се… Доктори мисле да ће све бити у реду. Нема ко ме није звао, Жељко, остали… Поручујем људима да се пазе, пазио сам се и ја, избегавао сам окупљања, водио сам рачуна, али се десило, опасан је вирус”, рекао је популарни Мута за београдске медије.

Доскорашњи члан стручног штаба репрезентације Србије осећа се добро, хоспитализован је како би се из предострожности пратио ток болести.

Популарни Мута тренутно обавља функцију тренера новосадске Војводине, у јавности је постао омиљен током дугогодишње улоге на клупи националног тима – нешто као „добри дух“ наше најбоље селекције.

Број заражених спортиста и спортских радника нагло је порастао у последњих месец дана. Инфекцију нису избегли ни наши најбољи спортски амбасадори попут првог тенисера света Новака Ђоковића, НБА звезде Николе Јокића, одбојкашког аса Александра Атанасијевића, селектор ватерполо репрезентације Дејана Савића…

У свим досадашњим случајевима успешно су пребродили вирусну инфекцију, тако да верујемо да ће то учинити и Мута Николић, познат по изреци која је пратила успехе наше репрезентације: „Људи, све је ово нормално“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/muta-nikolic-u-bolnici-pozitivan-na-koronu/

1 comment

    • Ljiljana on 14/07/2020 at 07:18

    Dace Bog da nas Muta ozdravi …nadamo se sve najboljem 🍀

Komentari su onemogućeni.