МУЗИЧКА ШКОЛА „БОЖИДАР ТРУДИЋ“ УПИСУЈЕ ТАЛЕНТОВАНУ ДЕЦУ У ПАЛАНЦИ И ПЛАНИ

Музичка школа „Божидар Трудић“ у Смедеревској Паланци врши упис нових ученика у Смедеревској Паланци и Великој Плани.

У Смедеревској Паланци деца могу да се пријаве за клавир, хармонику, гитару, кларинет, саксофон, виолину, флауту и соло певање а у Великој Плани за клавир, хармонику, гитару, кларинет, саксофон и соло певање .

У Смедеревској Паланци предвиђена су два термина за аудицију за будуће музичаре. Први је 27. маја од 17 часова, други је 19. јуна у 13 сати и 30 минута.

Пријемни испити у Великој Плани биће организовани 11. јуна, са почетком у 16 часова, у просторијама школе које се налазе у Дому омладине.

За заинтересовану децу школа је омогућила и припрему за пријемни испит, сваког дана од 9 до 14 часова. Припрема подразумева рад професора са децом и упознавање деце са свим задацима који их очекују на пријемном испиту.

Музичка школа врши упис нових ученика и у својим истуреним оделењима у Свилајнцу, Лапову и Петровцу на Млави.

У овим општинама деца пријемни испит могу полагати сваког понедељка и четвртка.

За упис у школу могу да се пријаве сва деца млађа од девет година. Изузетак је одсек за соло певање где се примају девојчице које имају најмање 13 и дечаци који имају најмање 16 година.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/muzicka-skola-bozidar-trudic-upisuje-talentovanu-decu-u-palanci-i-plani/