На Интеренациналном ногометном турниру “Шампион јуниор“ у Сарајеву УЧЕСТВУЈЕ КОЛОНИЈА 11421 СА 2008 ГОДИШТЕМ


У конкуренцији 2008 годишта учешће су узели и малишани Колонија 11421 из Смедеревске Паланке. Они се налазе у групи “И“ а њихови ривали су још, Змај из Макарске, Фортуна из Панчева и Железничар Б из Сарајева.

На пут креће осам малишана( Немања Марјановић, Мигахјло Тодоровић, Коста Васић, Душан Ковачевић, Ђорђе Јовичић, Лазар Јовичић, Павле Гајић, Филип Дончић ) тренер Урош Милојевић и Душан Милојевић који је вођа пута.

Из Србије пут Сарајева ће кренуту још екипа, Динамо и Воја Гачић из Панчева, Црвена звезда, Лимитед, ОФК Лавови из Београда, Младост из Велике Греде, Рданички из Ваљева, Гаучоси из Чачка и други.

Паланачки малишани одиграли су први сусрет и савладали вршњаке Фортуне из Панчева са 2:1. Оба гола за Паланче постигао је Лазар Јовичић. У другом сусрету Змај из Макарске савладао је Железничар Б са 1:0. У суботу Паланчани играју два сусрета, од 13,25 састају се са екипом Змаја а од 17,35 са Железничаром Б.

Н.Павловић  

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/na-interenacinalnom-nogometnom-turniru-sampion-junior-u-sarajevu-ucestvuje-kolonija-11421-sa-2008-godistem/