Početna » НА ПОЈЕДИНИМ ДЕОНИЦАМА У СРБИЈИ Радови на путевима успоравају саобраћај

НА ПОЈЕДИНИМ ДЕОНИЦАМА У СРБИЈИ Радови на путевима успоравају саобраћај

На ауто-пут Е-75, петља Јагодина - петља Баточина, смер ка Београду у току су радови на машинском пресвлачењу краћих деоница, до 24. априла, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком, саопштило је данас Јавно предузеће „Путеви Србије”.

од Паланка данас
0 Коментар

На ауто-путу Е-70, Кузмин-Адашевци, у оба смера, до 30. априла, у току светлог дела дана, изводе се радови на кошењу траве у средњем појасу и на банкинама, а саобраћај се одвија према постављеној саобраћајној сигнализацији.На путу Умчари-Брестовик, у Гроцкој возила се наизменично пропуштају до 25. априла, због радова на изградњи регионалног водовода Макиш – Младеновац.

На ауто-путу Е-763, петља Љиг – петља Таково, ка Београду, у тунелу Бранчић изводе се радови на одржавању ИТС опреме, до 23. априла, од 10 до 18 часова, уз обуставу саобраћаја у левој цеви тунела, а саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну цев тунела Бранчић.

На путу Кладово – Брза Паланка, насељено место Грабовица у току су радови на санацији коловоза до 30. априла, уз наизменично пропуштање возила, регулисано семафорском сигнализацијом.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept