НА РЕПЕРТОАРУ ПОЗОРИШТА ПРЕДСТАВА „КОКОШКА“-ПЕТАК 30. НОВЕМБАР

У петак 30. новембра у Градском позоришту од 20 часова, гостује представа „Кокошка“ позоришта из Јагодине по тексту Николаја Кољаде и у режији Велимира Митровића.
Комедија Кокошка“ је препознатљив миље деведесетих, који је и данас актуелан. Банални животи петоро људи који раде у провинцијском позоришту распараће се само због промене коју је унела новопридошла млада глумица. Неспремни за било какве промене које их избацују из лажи у којој живе, не само на маргини културне сцене него и на моралној периферији, три жене и два мушкарца се боре за своје каријере, верујући да се боре за сопствену срећу. На крају драме ће као спас прихватити измишљотину да им се ништа лоше није десило. Заборавиће шта су рекли једни другима утапајући се у њима познате баналије истоветних дана који им предстоје, свесни да су у овој драми сопствених приватности играли фарсу коју ће чак и њихове комшије из самачкох хотела где се радња збива, препознати уверени да су присуствовали одличној генералној проби будуће позоришне представе.

Цена улазница је 150 динара

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/na-repertoaru-pozorista-predstava-kokoska-petak-30-novembar/