Početna » НА ТЕРИТОРИЈИ ПАЛАНКЕ У КОНТРОЛИ САОБРАЋАЈА ОТКРИВЕНИ И ЗАДРЖАНИ ПИЈАНИ И ДРОГИРАНИ ВОЗАЧИ

НА ТЕРИТОРИЈИ ПАЛАНКЕ У КОНТРОЛИ САОБРАЋАЈА ОТКРИВЕНИ И ЗАДРЖАНИ ПИЈАНИ И ДРОГИРАНИ ВОЗАЧИ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву у контроли саобраћаја, од 1. до 4. јануара, открили су шесторицу возача који су возили под. дејством алкохола и двојицу возача под дејством психоактивних супстанци.

Саобраћајне патроле у Смедереву задржале су четрдесетшестогодишњег возача „мицубишија“ који је возио са 1,37 промила алкохола, двадесетједногодишњег возача „шкоде“ и тридесеттрогодишњег возача аутомобила „бмв“ са по 1,29 промила, као и четрдесетосмогодишњег возача „опела“ са 2,59 промила алкохола у организму.

На подручју Смедеревске Паланке из саобраћаја су искључени и задржани двадесетдвогодишњи возач „пежоа“ који је, са пробном возачком дозволом, возио под дејством психоактивних супстанци и алкохола, четрдесетосмогодишњи возач „опела“ под дејством психоактивних супстанци, двадесетшестогодишњи возач „ситроена“ са 1,87 промила алкохола и шездесеттрогодишњи возач „пежоа“ са 5,5 промила алкохола у организму. Апелујемо на возаче да буду одговорни и да не управљају возилима под дејством алкохола и психоактивних супстанци, а саобраћајна полиција наставиће са појачаним контролама и у наредном периоду.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept