Početna » ДЕМАНТИ НА ТЕКСТ О НАДРИЛЕКАРСТВУ

ДЕМАНТИ НА ТЕКСТ О НАДРИЛЕКАРСТВУ

од Паланка данас
0 Коментар

Поводом текста НАДРИЛЕКАРКА ЗА 497 ЕВРА ЛЕЧИ АУТИЗАМ?! Родитељи траже заштиту – срамна превара, добили смо деманти који нам је послала Ана Ивановић и који објављујемо у целости.

 Предметним текстом објављеним дана 15.08.2023. године, на основу непотпуних и нетачних информација, подносилац је представљен у негативном контексту, са малициозном намером да се угрози углед, интегритет и личност подносиоца. Предметним текстом, аутор је свесно и намерно омаловажавао подносиоца представљајући га као надрилекара који обмањује родитеље деце са аутизмом, нудећи програме лечења аутизма уз новчану накнаду. Подносилац је стављен у контекст надрилекара који врши преварну делатност, што не представља истину.
Подносилац не представља медицинског стручњака и ни у једном комаду садржаја није износила тврдње да аутизам лечи, нити је преписивала медицинске мере, лекове и терапију.
Све што је изнето на профилима и у програмима које ради, базирано је на личном искуству ауторке, и програмима, едукацијама и третманима које је спроводила са својим дететом, а са циљем и жељом
1
да се родитељима омогући бржи и систематизовани приступ информацијама које су доступне, уз референцирање извора и упућивање на медицинске и друге стручњаке из ове области.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept