Početna » НАГРАДЕ УЧЕНИЦИМА И ПРОФЕСОРИМА ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ ОД ДРУШТВА ЗА СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ

НАГРАДЕ УЧЕНИЦИМА И ПРОФЕСОРИМА ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ ОД ДРУШТВА ЗА СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ

од Паланка данас
0 Коментар

Друштво за српски језик и књижевност Подунавског округа, организовало је у суботу, 17. јуна у Смедереву свечани скуп поводом завршетка такмичарског циклуса у школској 2022/2023. години.Скуп је носио назив „Знањем за боље сутра“, а тим поводом награђени су ученици и наставници који су били најуспешнији током такмичења из српског језика и језичке културе, као и на такмичењу из књижевности „Књижевна олимпијада“.

Чак једанаесторо ученика и пет професора Паланачке гимназије добило је похвалнице и књиге за уложен труд и постигнуте одличне резултате на такмичењима. Веома смо поносни на ученике који континуирано са својим професорима негују љубав према језику и језичкој култури, а и подсећају нас да кроз књижевност богатимо себе и свој речник на најбољи начин.

Награђени ученици Паланачке гимназије на поменутом скупу су: Сандра Басарић, Јелена Здравковић, Тодор Паунић, Магдалена Чарапић, Милица Михаиловић, Милена Маторкић, Софија Лачковић, Андриана Радовановић, Марија Илић, Јелена Торбица и Вања Софрониески.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept