НАГРАДЕ ЗА ЛИТЕРАРНУ СЕКЦИЈУ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ „НАСМЕЈАНИ АНЂЕЛИ“

На Међународном литерарном конкурсу ”Дани ћирилице” у Баваништу, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, литерарна секција “Насмејани анђели “ остварила је изузетан успех. На овом престижном конкурсу учествовали су ученици из Републике Србије, Републике Српске и дијаспоре. Тема овогодишњег конкурса била је „Љубав”. Ученице Основне школе” Олга Милошевић” освојиле су 3. место за заједничку песму „Невена тражи љубав”. Талентоване, младе награђене песникиње су: Теодора Радојичић, Александра Поповић, и Најдана Ђокић , ученице VIII 2.
На десетом Међународном фестивалу поезије младих песника “Машта и снови” у организацији 

Центра за културу “Сирмиумарт” из Сремске Митровице, литерарна секција је добила посебно признање, а специјалне похвале за поезију, оствариле су ученице Николина Радојичић (V 2) и Невена Јанићијевић (VIII 2).
Њихов ментор и руководилац песничке школе је Снежана Чаировић. Награђени стихови биће објављени у Зборнику “Дани ћирилице” и у Зборнику ”Машта и снови” за 2020. годину.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nagrade-za-literarnu-sekciju-os-olga-milosevic-nasmejani-andjeli/