НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ МАТУРАНТИ У МЕШ ГОША-АНДРИЈА ТРАЈКОВИЋ ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ

Трајковић

Данас је у МЕШ Гоша одржана свечана додела диплома најбољим матурантима.
Награђени су Никола Катић за изузетне резултате током школовања, Александар Миловановић за изузетне резултате у спорту, Ђорђе Влајић као носилац Вукове дипломе.

За ученика генерације проглашен је Андрија Трајковић

Андрија Трајковић је својим понашањем и ставовима међу вршњацима подстицао прихватање и поштовање различитости, објективност, поштовање обавеза, пружање подршке другима, развијање тимске сарадње..
На прави начин је афирмисао значај образовања учешћем и успехом на многим такмичењима (општинска такмичења: „Књижевна олимпијада“ – два друга места, Математика – друго место; окружна такмичења „Књижевна олимпијада“ – треће и друго место и учешће на републичком такмичењу; награда на регионалном такмичењу из Основа електротехнике; учесник математичких такмичења „Кенгур без граница“ и „Мислиша“). Као ученик демонстратор учествовао је у угледним часовима и на Фестивалу науке који се организује у Машинско-електротехничкој школи „Гоша“.
За постигнит изузетан општи успех у учењу и примерно владање у средњој школи додељена му је диплома „Вук Караџић“.
Ми смо поносни и почаствовани што је Андрија био наш ученик. Сигурни смо да ће нам свуда осветлити образ и ми му желимо велики успех на свим пољима, поручују из школе Гоша.
Честитамо свим нашим изизетним ученицима!

Катић

Миловановић

Влајић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nagradjeni-najbolji-maturanti-u-mes-gosa-andrija-trajkovic-djak-generacije/