НАГРАЂЕНИ УЧЕНИЦИ НА СВЕТОСАВСКОМ КОНКУРСУ ШКОЛСКЕ БИБЛИОТЕКЕ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

 

Велики број литерарних и ликовних радова приспео је током светосавске недеље у ОШ „Олга Милошевић“. Креативности није мањкало у представљању лика и дела Светог Саве. Ученици су се радо одазвали и показали свој таленат у писању поезије и прозе, као и у различитим ликовним техникама, а резултати конкурса су следећи:

На литерарном конкурсу у категорији ученика од I до IV разреда 3. место освојио је Лазар Милосављевић II1, 2. место освојила је Јана Салатић III1, a 1. место деле два ученика: Вукан Урошевић II1 и Дамјана Лекић II1.

На литерарном конкурсу у категорији ученика од V до VIII разреда 3. место својила је Лидија Аранђеловић VII2, 2. место освојили су Срна Аранђеловић VI1 и Душан Ковачевић VI3, a 1.место освојила је Анастасија Вићентијевић VI3.

На ликовном конкурсу у категорији ученика од I до IV разреда 3. место освојила је Неда Живковић III1, 2. место освојио је Филип Милосављевић I1, а 1. место освојили су Јована и Филип Павловић III3.

На ликовном конкурсу у категорији ученика од V до VIII разреда  3. место освојила је Ивана Станковић V3, 2. место освојила је Лара Лазић VII2, а 1. место освојила је Невена Петковић V2.

Директор школе доделио је ученицима награде за постигнуте резултате на конкурсу.

Честитамо свим ученицима и захваљујемо им што су својим ангажовањем на конкурсу дали велики  допринос  у обележавању светосавске недеље.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nagradjeni-ucenici-na-svetosavskom-konkursu-skolske-biblioteke-os-olga-milosevic/