НАЈАВА ПОЗОРИШНЕ ПРЕДСТАВЕ „ЕРА ОЖАЛОШЋЕНИХ“

У суботу 22. априла са почетком у 20:00 сати погледајте представу „Ера ожалошћених“ у извођењу глумаца Академског позоришта Студентског културног центра из Крагујевца, у режији Мирослава Петровића.
„Ера ожалошћених“ заснована је на мотивима антологијског текста Бранислава Нушића „Ожалошћена породица”, али представља његово ново читање и значајан отклон од добро познатих Нушићевих ликова.
У споју деконструктивне догме и брехтовског театра, ансамбл Академског позоришта жели да отвори многа питања која се тичу читавог човечанства – од настанка човека до далеке будућности.
„Ера ожалошћених“ замишљена је као деструктивна музичка комедија и значајан сегмент представе чини оригинална музика чији су аутори Лазар Јагличић и Филип Трајановски. Редитељ представе и аутор сонгова је Мирослав Петровић.
У глумачкој подели су Стефан Павловић, Нина Недељковић, Костадин Стојадинов/Никола Гаровић, Јана Мијаиловић, Павле Тасић, Јана Десница, Петар Петровић и Исидора Арсић.

Карте по цени од 150 дин. могу се купити на билетарници Културног центра сваког радног дана од 9:30 до 15:00 h и у суботу од 14:00 до 20:00 h. Резервације на број 064 05 82 958 .

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/najava-pozorisne-predstave-era-ozaloscenih/