НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ У 2018. ГОДИНИ ЛАЗАР ИЛИЋ, НИНА МАТЕЈИЋ И КАРАТИСКИЊЕ МОРАВЕ

У Центру за културу Масука, у организацији општинског Спортског савеза,  одржана је свечаност проглашења најбољих спортиста Велике Плане у 2018. години.

За најбољу спортисткињу проглашена је Нина Матејић, ученица осмог разреда, најбољи играч екипе у футсалу ОШ „Карађорђе“, која је у прошлој години освојила неколико турнира. На међународном турниру у Загребу, на којем је њен тим освојио прво место, Матејићева је била најбољи играч и стрелац.

Спортиста године је Лазар Илић из Карате клуба „Морава“, јуниорски репрезентативац Србије у борбама.

Најбоља екипа је ката тим Карате клуба „Морава“ у саставу Анђелија Милосављевић, Наталија Максимовић, Ирена Аритоновић и Исидора Аритоновић. Оне су освојила прво место на три међународна турнира, првенству и купу за територију централне Србије.

Најбољи млади спортиста Велике Плане је Лана Цветковић из атлетске школе Спејс Спорт. Између осталог, Цветковићева освојила прво место у трци на 60 метара на митинзима летње лиге у Горњем Милановцу, Крагујевцу и Смедеревској Паланци и прво место на Митингу пријатељства у Сремској Митровици.

Свечаности уручења признања најбољим спортистима присуствовала је делегација Спортског савеза Србије, коју је предводио некадашњи атлетски шампион Дане Корица.

Д.Марић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/najbolji-sportisti-velike-plane-u-2018-godini-lazar-ilic-nina-matejic-i-karatiskinje-morave/

1 comment

    • Djura on 01/02/2019 at 18:51

    Mozemo pricati o preskakanju rupa na olicama PALANKE,inace svaka cast sportistima!

Komentari su onemogućeni.