Početna » НАЈДЕТАЉНИЈИ СПИСАК НЕРАДНИХ ДАНА ДО КРАЈА ГОДИНЕ: Многи ће ускоро моћи да споје ЧАК ЧЕТИРИ СЛОБОДНА ДАНА

НАЈДЕТАЉНИЈИ СПИСАК НЕРАДНИХ ДАНА ДО КРАЈА ГОДИНЕ: Многи ће ускоро моћи да споје ЧАК ЧЕТИРИ СЛОБОДНА ДАНА

Ово је детаљан календар са нерадним данима до краја године

од Паланка данас
0 Коментар

Нерадни дани око Нове године и Божића су за нама, а ускоро стиже нова тура.Први нерадни дани су за Дан државности, односно Сретење, и многе ће обрадовати чињеница да су у питању четвртак и петак – што оставља простор за мини одмор од четири дана.

Ово је детаљан календар са нерадним данима до краја године:

15. и 16. фебруар – Дан државности, 29, 30. и 31. март и 1. април – Ускршњи празници (за католике и припаднике других хришћанских верских заједница), 10. април -Први дан Рамазанског бајрама (за припаднике исламске заједнице), 1. и 2. мај – Празник рада, 3, 4, 5 и 6. мај – Васкршњи празници, 16. јун – Први дан Курбанског бајрама (за припаднике исламске заједнице), 12. октобар – Јом Кипур (за припаднике јеврејске заједнице), 11. новембар – Дан примирја у Првом светском рату, 25. децембар – Први дан Божића (за католике и припаднике других хришћанских верских заједница).Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept