НАЈСАВРЕМЕНИЈИ ПОС ТЕРМИНАЛИ У СВИМ ПОШТАМА СРБИЈЕ

Вршилац дужности директора ЈП Пошта Србије Зоран Ђорђевић и председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица Бојан Кекић потписали су данас уговор о набавци више од 2.000 нових ПОС терминала који ће бити инсталирани у свим поштама у Србији.

„Увођење најсавременијих ПОС терминала у све поште у Србији, као и замена застарелих уређаја, важан је део реализације плана убрзане дигитализације услуга, што је један од примарних развојних циљева Поште Србије који реализујемо уз подршку Владе Републике Србије. На овај начин, грађанима ћемо обезбедити већу поузданост и краће време трансакција, као и савремене видове прихватања платних картица у свим деловима земље“, изјавио је Ђорђевић, саопштила је „Пошта Србије“.

Додао је да уговор представља нову еру у пословним односима између Поште Србије и Банке Поштанска штедионица.

„Наш приоритет су наши грађани, па је зато важно да сарађујемо и уводимо нове услуге“, нагласио је Ђорђевић.

Кекић је рекао да ће то бити прилика да се Банка Поштанска штедионица путем шалтера пошта додатно приближи својим клијентима у местима где нема своје експозитуре.

„Инсталацијом ПОС терминала последње генерације, нашим клијентима, али и свим грађанима Србије биће омогућено да у разгранатој мрежи Поште добију најквалитетнију услугу, што ће истовремено допринети и развоју националне ДИНА платне картице“, рекао је Кекић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/najsavremeniji-pos-terminali-u-svim-postama-srbije/