НАЈУСПЕШНИЈИ СПОРТИСТИ СРБИЈЕ И ПАЛАНКЕ НА МУРАЛУ У СПОРТСКОЈ САЛИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

Наши величанствени спортисти: Лазар Лугић, Горан Остојић, Златко Ракић, Перица Огњеновић, Милош Рајичић, Филип Филиповић, Зденко Муф, Душан Тадић, Никола Јокић, Новак Ђоковић, Милица Мандић, Соња Васић, Милена Рашић, Ивана Шпановић, Ивана Катанић, Александра Катанић, Марко Радовановић, Дејан Бојовић, Милутин Станковић и Душан Јањић

Школски спорт је један од приоритета у ОШ „Олга  Милошевић. У свим његовим сферама труде се у школи да се унапређује са циљем развијања здравих животних стилова код ученика.

Један од корака је и комплетно уређење фискултурне сале и свлачионица. Оно што је импресионирало  ученике је мурал на коме су најуспешнији спортисти Србије и нашег града.

Циљ је да  ученици, по угледу на наше најуспешније спортисте, као и кроз спортске активности буду мотивисани и да остану активни физички током целог живота. Важно је да се кроз физичко васпитање и школски спорт ученици припреме за “активан животни стил”, тј. да се изгради навика за континуирано бављење физичким активностима, али и да изнедримо неког новог шампиона.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/najuspesniji-sportisti-srbije-i-palanke-na-muralu-u-sportskoj-sali-os-olga-milosevic/