Početna » НАЈВИШЕ ФУДБАЛЕРА ПАЛАНАЧKЕ ЈАСЕНИЦЕ 2017 У СЕЛЕKЦИЈИ ФС ПОДУНАВСKОГ ОKРУГА ЗА 2009. И 2010. ГОДИШТЕ

НАЈВИШЕ ФУДБАЛЕРА ПАЛАНАЧKЕ ЈАСЕНИЦЕ 2017 У СЕЛЕKЦИЈИ ФС ПОДУНАВСKОГ ОKРУГА ЗА 2009. И 2010. ГОДИШТЕ

од Паланка данас
0 Коментар

 

На стадиону ФK Смедерева окупила се селекција ФС Подунавског округа за 2009. и 2010. годиште, на основу избора Инструкторске службе и тренера, који ће имати задатак да формирају заједнички тим Подунавског и Браничевског округа.Одигране су тренинг утакмице позваних фудбалера, а највише представника имао је ФK Јасеница 2017 и талентовани Паланчани су се истакли на стадиону у Смедереву.

Боје Јасенице 2017 на селективном окупљању бранили су пулени тренера Марка Петковића и то:

У 2009 годишту: Матеја Миливојевић, Алексеј Богдановић, Kристијан Петровић, Тодор Хркман, Лука Павловић, Петар Руменић, Милош Петровић, Огњен Поповић, Немања Радовановић, Петар Марковић

У 2010 годишту: Михајло Михаиловић, Михајло Милановић, Огњен Аврамовић, Максим Марковић, Матеја Прокић, Милан Стевановић, Тадија Новаковић.

Након ових селективних утакмица формира се екипа Подунавско-браничевског округа за ниво ФСР Западне србије. То је почетни корак ка селекцији Србије у пионирском узрасту.

Спорт 026Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept