НАКОН ДВЕ ГОДИНЕ ДАНАС ЈЕ САХРАЊЕН АЛЕКСАНДАР ЛАЗИЋ ИЗ АЗАЊЕ

Александар Лазић (27) из Азање коме се изгубио сваки траг 25. јуна 2016 године, данас је сахрањен. 

Подсећамо да је несрећни младић нестао у ноћи између петка и суботе 24-25. јун 2016 године, и да је тада последњи пут виђен испред Хитне помоћи и Дома здравља око 4.30 часова у Паланци где је дошао да се распита за умрлицу своје мајке која је преминула неколико дана раније.  Касније су  испред Дома здравља нађена његова паркирана кола, откључана, са кључем у брави, свим документима и телефоном. Несрећни отац је до последњег дана веровао да је његов син жив и да је отишао у неки манастир да нађе мир због туге за преминулом мајком.

Почетком априла ове године тело за које се сумњало да је он је испливало на језеру Кудреч када је ниво воде био смањен. Висина и тежина су одговарали несталом младићу али да би се са сигурношћу утврдио идентитет послат је ДНК на анализу, која је завршена пре неколико дана и утврђено је да је у питању нестали Александар Лазић. Обдукција је утврдила да није било насилне смрти нити других повреда тако да је тужилац наложио да се тело преда породици која га је данас сахранила.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nakon-dve-godine-danas-je-sahranjen-aleksandar-lazic-iz-azanje/