Након националне добијена је и европска ознака квалитета за пројекат „Медена прича – Honey story – Medena zgodba“

Основној школи „Олга Милошевић“ додељена је Европска ознака квалитета за изузетност у раду у току пројекта „Медена прича – Honey story – Medena zgodba“.

Ове године је чак пет наставника добило Европску ознаку квалитета за овај пројекат. Награђени наставници су: Марина Миладиновић, Катарина Башчаревић, Снежана Николић, Татјана Јовичић и Јасмина Милићевић. Ова награда, пре свега значи, да је рад наставника, ученика и школе признат на највишем европском нивоу. Наш пројекат ће бити изложен у посебном простору европског портала на www.etwinning.net.

Захваљујемо ученицима и родитељима на сарадњи током пројекта, наставницима и директору, Дарку Димитријевићу, на времену и труду уложеном за веома успешну реализацију многобројних пројектних активности. Захвалност дугујемо и фондацији Темпус (Fondacija Tempus ETwinning Srbija) која све то препознала и наградила.

Дарко Димитријевић, директор

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nakon-nacionalne-dobijena-je-i-evropska-oznaka-kvaliteta-za-projekat-medena-prica-honey-story-medena-zgodba/