НАПРЕДЊАЦИ У СМЕДЕРЕВУ ПРОСЛАВИЛИ ОСМИ РОЂЕНДАН

sns-sdСрпска напредна странка у Смедереву обележава осам година постојања. Рођенданска свечаност уприличена је у овдашњем Центру за културу у присуству партијског врха, представника власти, коалиционих партнера и бројних званица.

Како се чуло, Смедерево је изабрано за прославу као важан индустријски центар Србије који је додатно ојачао кад је Хестили дошао у Железару. Продаја српске челичане успех је Владе под вођством Александра Вучића. који води и Српску напредну странку, наглашено је у Смедереву.

Рођенданском слављу владајуће странке присуствовали су и радници Железаре, а неколико њих је у радничким униформама изашло и на централну бину.

Градоначелница Смедерева Јасна Аврамовић, као домаћин захвалила се Александру Вучићу на помоћи да Смедерево оживи, да се сачува пет хиљада радника у Железари и његовом доприносу код инвеститора и запошљавању бројних Смедереваца.

sns-smederevoПрослави у Смедереву су присуствовали и представници паланачких напредњака који су искористили прилику да се фотографишу са министарком за локалну самоуправу Аном Брнабић.

Српска напредна странка настала је у октобру 2008. године отцепљењем дела Српске радикалне странке, на челу са Томиславом Николићем, коме се убрзо прикључио и Александар Вучић.

Томислав Николић није присуствовао прослави осмог рођендана партије у Смедереву.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/naprednjaci-u-smederevu-proslavili-osmi-rodjendan/

2 comments

    • Aleksandar on 24/10/2016 at 07:03

    Fekalije i dalje teku gradom! Alo hoce li se neko uzeti u pamet?

    • Aleksandar on 23/10/2016 at 15:20

    Lepo ste se slikali. Dva dana kanalizacija izvire kod Mukerove skole. Niko nista ne preduzima. Fekalije su okruzile celu skolu. Deca ce nam se porazboljevati. Srecan Vam rodjendan, plivamo u fekalijama sa Vama. Bruka i sramota. Nista niste bolji od prethodnika. Vi samo poo geslu gde ja stadoh ti produzi…

Komentari su onemogućeni.