НАПУШТЕНИ ПСИ ЗАПОСЕЛИ ШКОЛСКО ДВОРИШТЕ

Данас су нам многи забринути родитељи слали фотографије велике групе напуштених паса који су запосели школско двориште ОШ ХИМ. Родитељи су са правом забринути за своју децу и страхују да ће пси напасти и ујести неко дете, иако за сада не показују агресивност.

Надамо се да ће  надлежни убрзо реаговати како би предупредили нежељене последице.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/napusteni-psi-zaposeli-skolsko-dvoriste/

8 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Nn on 07/11/2018 at 19:15

  Skolski hodnici i ucionice su jako lepo sredjene,tako lepe nisu bile ucionice devedesetih.Ne moze se sve odjedno.Ne znam sta skola ima sa tim sto stoka ostavlja pse ispred skole ili u dvoristu.To dvoriste koriste i mnogi drugi u toku dana,ne samo deca.

  • Željko on 06/11/2018 at 23:18

  Neko je bacio štence iz temelj škole, valjda misleći da će ih deca udomiti. Posle su se skupile lutalice da čuvaju štence. Na kraju sve keće od ljudi … Ipak, bez obzira ko je kriv, ove pse treba ukloniti iz školskog dvorišta. HITNO

  • Palančanin on 06/11/2018 at 19:59

  Još jedan problem u nizu najzapuštenije i najružnije škole u Palanci. Najprljavije dvorište ikada, teren za rukomet prepun rupa, košarkaški teren napravljen od ploča, potpuno nebezbedni za igru. Nikakva inicijativa od strane škole da se postave nove sprave za igru u parku, koje upravo đaci ove škole najviše koriste… Potpuna bruka i sramota svih zaposlenih u školi, koje očigledno ne zanima da ništa promene na bolje, inače bi organizovali makar jednu akciju čišćenja dvorišta i parka, kakve su nekada bile normalna pojava.

   • Mila on 06/11/2018 at 22:56

   Ocigledno ste puni mrznje iz nekog vama poznatog razloga. Jasno je da ste u toj svojoj ostrašćenosti toliko otišli daleko,da pišete malo više u afektu…školsko dvorište i park se čiste,od strane pomoćnih radnika,sa decom na časovima vannastavnih aktivnosti,što verovatno ne stignete da ispratite. Problem su svi oni koji taj park koriste,i nazalost za sobom ostave gomilu raznog smeća,i deca i odrasli. A skola nam je najlepsa,i svi zajedno cemo joj vratiti stati sjaj…polako samo. Pozdrav!

    • Bio nekad đak HIMa on 07/11/2018 at 08:42

    O kojoj mržnji vi pričate gospođo ili gospođice ? Kao bivši đak škole mogu samo da potvrdim da se stanje sportskih terena u dvorištu škole Heroj Ivan Muker nije promenilo već 15 godina, i da je u gorem stanju nego 90ih, kada je moja generacija pohađala. Rupe po terenu za rukomet, mali fudbal, ploče na terenu za košarku, što je sačuvaj me bože. Zglobove deca da iskrive, noge da polome. Do 2000 godine tereni su bili održavani i betonirani, od 2000 ništa.

    • Nn on 07/11/2018 at 19:14

    Skolski hodnici i ucionice su jako lepo sredjene,tako lepe nisu bile ucionice devedesetih.Ne moze se sve odjedno.Ne znam sta skola ima sa tim sto stoka ostavlja pse ispred skole ili u dvoristu.To dvoriste koriste i mnogi drugi u toku dana,ne samo deca.

   • Palančanka on 07/11/2018 at 08:37

   Ne sudi o knjizi po koricama!
   To je trebalo da te nauče u toj tvojoj „lepoj“školi!
   Današnjem svetu je šminka samo bitna,nikako suština….

  • Vidak on 06/11/2018 at 19:39

  Sta cekste da neko dete strada ?Kako psi mogu da budu vazniji od dece ovo nije normalno izgubili smo predstavu o vrednosti ljudskog zivota!

Komentari su onemogućeni.